Forum

Rregullorja e Forumit
Posts
Topics

Rregullorja e Forumit

Kjo është rregullorja e forumit tonë. Në qoftë se duam të komunikojmë dhe të ndajmë në harmoni, duhet të kemi parasysh çdo pikë të rregullores së forumit.

1
1

Tema Doktrinale
Posts
Topics

Pagëzimi në Frymën e Shenjtë

Pagëzimi në Frymën e Shenjtë është e dëgjuar shumë dhe sidomos në gjithë Bashkësitë e Krishtere pentekostale apo karismatike.

0
0

Besimet e Tjera te Krishtera
Posts
Topics

Katoliket

Ketu do te shohim te gjitha ato dogma katolike jo te krishtera.

0
0

Dëshmimtarët e Jehovait

Kush Janë dhe çfarë besojnë? Këtu do kërkoj të trajtoj ca pika në lidhje mbi dëshmimtarët e Jehovait. Nuk është për ti parë me indiferentizëm por për tu lutur për ta.


0
0

Tema Sociale
Posts
Topics

Familja

Një nga temat sociale më të vjetra por edhe më të rëndësishme. Të formosh një familje dhe të mësosh ta mbash është shumë e rëndësishme

0
0

Share:
  
Working

Please Login or Register